Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Φωτορεπορταζ απο τον αγώνα FIS στο Χ/Κ Οξυάς Βιτσίου


 Τάσος Βασιλείου

 Δημήτρης Δημητριάδης

Θωμαή Ζαφειρίου

Κωνσταντίνα Ισαακίδου

Απονομή Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης Παίδων U16 απο τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μιχάλη Ζουράρη
 1. Α. Βασιλείου (ΣΧΟ Καστοριάς)  2. Ε. Ζωγράφος (ΕΟΣ Βόλου) 3. Δ. Δημητριάδης (ΣΧΟ Καστοριάς) 4. Π. Σαρίδης (ALPIS) 5. Γ.  Καρακάσης (ΕΟΣ Νάουσας) 6. Α.  Μπίλης (ΕΟΣ Αθηνών)  

Απονομή Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης Κορασίδων U14 απο το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΧ κ. Γιάννη Μαρμαρέλη
1. Ε. Τσιοβόλου (ΕΟΣ Βόλου) 2. Σ. Αγιώτη-Γεωργούλα 
 (ΕΟΣ Βόλου) 3. Α. Καφκά  (ΕΟΣ Βόλου) 4. Ι. Ταστσόγλου  (ΕΟΣ Αλμυρού) 5. Θ. Ζαφειρίου (ΣΧΟ Καστοριάς) 6. E. Petrovska (FYROM)   


Αγώνας FIS κατηγοριών U14 & U16 στο Χ/Κ Οξυάς Βιτσίου - Επιτυχιών συνέχεια για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΣΧΟ Καστοριάς.

Το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο Χ/Κ Οξυάς Βιτσίου διεθνής αγώνας χιονοδρομίας των κατηγοριών παίδων-κορασίδων (under 14 & under 16)  με διοργανωτή σύλλογο τον Σ.Χ.Ο. Καστοριάς. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και έλαβαν μέρος 143 αθλητές από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την FYROM και την Κύπρο.
Σε έναν ακόμα αγώνα, οι αθλητές του ΣΧΟ Καστοριάς πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας τις κορυφαίες θέσεις. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) της κατηγορία Π2 (U16), ο Τάσος Βασιλείου κατέκτησε την 1η θέση και  το χρυσό μετάλλιο, ο Δημήτρης Δημητριάδης την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Ραφαήλ Τσορλάκης κατετάγη στην 12η θέση. Στην κατηγορία Κ1 (U14) η Θωμαή Ζαφειρίου κατέκτησε την 6η θέση και στην κατηγορία Κ2 η Κωνσταντίνα Ισαακίδου κατετάγη στην 19η θέση.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (SL) στην κατηγορία Π2 (U16), ο Τάσος Βασιλείου κέρδισε επίσης την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, ο Δημήτρης Δημητριάδης την 7η θέση (6ος Έλληνας) και ο Ραφαήλ Τσορλάκης την 12η θέση. Η Θωμαή Ζαφειρίου στην κατηγορία Κ1 (U14) κατέκτησε την 5η θέση ενώ στην κατηγορία Κ2 η Κωνσταντίνα Ισαακίδου την 12η θέση.  
Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος σταθμός πρίν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας (ΠΑΧ) που θα διεξαχθεί επίσης στο Χ/Κ Οξυάς Βιτσίου στις 7 & 8 Μαρτίου 2015

Η διοίκηση του Σ.Χ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του καθώς και τους προπονητές τους Μίλτο Μπίκια και Θάνο Σκρέκα για τις επιτυχίες τους. 

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα οι αθλητές του ΣΧΟ Καστοριάς.

Αναχώρησε για την Αράχωβα η αποστολή των  αθλητών του ΣΧΟ Καστοριάς προκειμένου να λάβει μέρος στον 2ο αγώνα Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Η αποστολή κατέλυσε χθές αργά το βράδυ σε ξενοδοχείο της περιοχής και η προετοιμασία των αθλητών θα ολοκληρωθεί σήμερα με την προπόνηση τους στην πίστα του αγώνα.
Στόχος τους  είναι να  συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στον αγώνα που διεξήχθη στα Καλάβρυτα και να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία 

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο «Σύλλογος των Πρωταθλητών» δικαιώνει τον τίτλο του. Δυο αγωνιστικές κατηγορίες – δύο χρυσά μετάλλια

Εξαιρετικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του ΣΧΟ Καστοριάς. Στον 1ο αγώνα Κυπέλλου κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στις 17 & 18 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων οι αθλητές του ΣΧΟΚ κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.
Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (SL) της κατηγορίας Π2,  ο Δημήτρης Δημητριάδης κατέλαβε την πρώτη θέση κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και ο Τάσος Βασιλείου την τέταρτη.
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) επίσης της κατηγορία Π2,  την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε ο Τάσος Βασιλείου ενώ ο Δημήτρης Δημητριάδης κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Θωμαή Ζαφειρίου στην κατηγορία K1, κατάλαβε την πέμπτη θέση.
Η εμφάνιση των αθλητών του ΣΧΟΚ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, και δικαιώνει τις επίπονες προσπάθειες που έχουν καταβάλει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους (παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν έδωσαν την δυνατότητα πλήρους προετοιμασίας).

Η διοίκηση του ΣΧΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ συγχαίρει τους αθλητές και την αθλήτριά του για τις επιτυχίες τους. 

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Vitsi Snow Center Live Video